Kristina
+8
Yva Kristina
Justina
grepuliukas
Viktorija*
brigita69
katinelis775
Choco
Lolita*
12 posters
Re: Kristina
Kristinutė labai graži,kiek žinau,kad yra puiki mokinė
Choco- Aktyvus Fanas
- Pranešimų skaičius : 95
Registration date : 2008-09-23
O, Kristina man ji atrodo labai nuoširdi, draugiška ir labai rimta Na šiaip tikrai atrodo rimta Bet rimtas veidas žmogų puošia, bet kai Kristina šypsosi turbūt, tai priverčia nusišypsoti ne vieną
Kristina, atrodo tikrai miela, pasitikinti savimi, draugiška mergina
Viktorija*- Moderatorė
- Pranešimų skaičius : 352
Registration date : 2008-09-25
:D
Kristute tinka y manikenes
grepuliukas- Naujokas
- Pranešimų skaičius : 2
Registration date : 2008-10-29
Kristina man pasordode grazi, siek tiek piktoka na aisku jeigu skaitai Kriste neisizeisk. Na man taip atrodo tik atrodo, o manau kad esi tikrai faina Nuosirdziausi linkejimai nuo Justinos
Justina- Aktyvus Fanas
- Pranešimų skaičius : 97
Registration date : 2008-10-30
Yva Kristina
Sveiki mielieji,
Pirmą kartą apžiūrėjau visą yvos puslapį ir manau jis nuostabus Na dėl mano piktumo, tai normalu gal vieniems aš atrodau pikta kitiems ne,juk visi ęsame skirtingi šiaip neesu piktas žmogutis ačiū už savo išsakytas nuomones
Pirmą kartą apžiūrėjau visą yvos puslapį ir manau jis nuostabus Na dėl mano piktumo, tai normalu gal vieniems aš atrodau pikta kitiems ne,juk visi ęsame skirtingi šiaip neesu piktas žmogutis ačiū už savo išsakytas nuomones
Yva Kristina- Kristina
- Pranešimų skaičius : 10
Nu maaaaaaano nuomone apie Kristina yra labai gera
Esi nere[a]liai grazi Nere[a]liai faina nere[a]liai miela ir paciu paciu paciausia... ;PpP**
Linkejimai nuo DIIIIIDZIAUSIOOOOS Yvos fanes Justinos... ;]]*
Esi nere[a]liai grazi Nere[a]liai faina nere[a]liai miela ir paciu paciu paciausia... ;PpP**
Linkejimai nuo DIIIIIDZIAUSIOOOOS Yvos fanes Justinos... ;]]*
Justina- Aktyvus Fanas
miela , faina , bendravarde tiesiog puiki
Paskutinį kartą redagavo kristina7, Antr. 12 30, 2008 12:43 pm. Redaguota 1 kartą
kristina7- Super Fanas
- Pranešimų skaičius : 123
Registration date : 2008-12-12
Kristina,o ko nekeiti savo stiliaus?Natalija su kirpciukais Gintare brunete,o tu liksi tokia,ar kanors pakeis?aciu uz atsakyma,gaila negalejau taves paklausti kai vaziavome
Bendravardė ,o šiaip labai graži
Kristė.- Aktyvus Fanas
- Pranešimų skaičius : 76
Registration date : 2008-12-28
Kristina man labiuasiai patinka iš grupes "Yva". Ji man pati gražiausia iš grupės "Yva", mieliausia, ir fainiausia. Turiu begalo daug gerų žodžių apie Kristiną. :]]
Kaip per pirmąjį meet'ą su Yva, reikėjo padaryt jom palinkėjimą, tai šalia Kristinos foto net parašiau "Ji mano dievas", nes ji man žiaurei patinka iš "Yva" grupės.
Nerealioji Kristina. :]]*
Sėkmės tau Kristina visur, ir visada...
<<< TAVO didžiausia gerbėja- Justina >>>
Kaip per pirmąjį meet'ą su Yva, reikėjo padaryt jom palinkėjimą, tai šalia Kristinos foto net parašiau "Ji mano dievas", nes ji man žiaurei patinka iš "Yva" grupės.
Nerealioji Kristina. :]]*
Sėkmės tau Kristina visur, ir visada...
<<< TAVO didžiausia gerbėja- Justina >>>
Justina- Aktyvus Fanas
Krsitina
Sveiki visi,
Aciu uz mielus zodzius ir palinkejimus Apziurejau jusu padarytus banerius, jie tiesiog nuostabus, esate kurybingi zmones, taip ir toliau
Aciu uz mielus zodzius ir palinkejimus Apziurejau jusu padarytus banerius, jie tiesiog nuostabus, esate kurybingi zmones, taip ir toliau
Yva Kristina- Kristina
- Pranešimų skaičius : 10
Labukas Kriste,esi labai panasi i Natalija.Maciau tawe su Natalija Klaipedos koncerwatorijoje per Lietuvos LA čempionatas ir pirmenybės