Klausk Kristinos!
+8
iewuxis
katinelis775
Yva Kristina
samanta
Justina
brigita69
Viktorija*
Lolita*
12 posters
:: YVA :: Bendrauk Su YVA
Puslapis 1 iš 1
Re: Klausk Kristinos!
Sveika Krsitina Turiu klausimus kelis
Kaip jautiesi gatvėje? Smagu, kad atpažįsta?
Kas tave labiausiai erzino mokykloje?
Iš anksto ačiū už atsakymus
Kaip jautiesi gatvėje? Smagu, kad atpažįsta?
Kas tave labiausiai erzino mokykloje?
Iš anksto ačiū už atsakymus
Sveikutė Kristina,
Norėčiau tavęs paklausti:
Kodėl būtent pasirinkai šokėjos karjerą, o ne ką nors kitą?
Norėčiau tavęs paklausti:
Kodėl būtent pasirinkai šokėjos karjerą, o ne ką nors kitą?
Viktorija*- Moderatorė
- Pranešimų skaičius : 352
Registration date : 2008-09-25
Sveika Kristut... ;PpP** kaip sekasi? Turiu tau klausimeli Ar megsti skaityti knygas? kokia megstamiausia ir tau labiausiai patinkancia knyga esi perskaicius?
Linkejimai nuo Justinos
Linkejimai nuo Justinos
Justina- Aktyvus Fanas
- Pranešimų skaičius : 97
Registration date : 2008-10-30
samanta
laba kristina kaip tau sekas? ar daznai vaziuojat i koncertus as tave viena karta maciau kaip buvai klaipedoj tai tave maciau mieste ar patynka mokinti tuos vaikus sokiu studijoj????
samanta- Naujokas
- Pranešimų skaičius : 4
Registration date : 2008-11-20
Yva Kristina
Lolita,
Gatvėje jaučiuosi puikiai, jau pripratau nebekreipti į žmonių replikas ir kalbas O mokykloje labiausiai erzino nesupratingi mokytojai
Gatvėje jaučiuosi puikiai, jau pripratau nebekreipti į žmonių replikas ir kalbas O mokykloje labiausiai erzino nesupratingi mokytojai
Yva Kristina- Kristina
- Pranešimų skaičius : 10
Yva Kristina
Viktorija,
Šokėjos karjeros nesirinkau, taip gyvenimas viską išdėstė, kad atsiradau grupėje ir pradėjau šokti
Šokėjos karjeros nesirinkau, taip gyvenimas viską išdėstė, kad atsiradau grupėje ir pradėjau šokti
Yva Kristina- Kristina
Yva Kristina
Brigita,
Laiscalaikio yra labai mažai, jį praleidžiu ilsėdamasi, būdama su savo draugais ir mylimu žmogumi.
Laiscalaikio yra labai mažai, jį praleidžiu ilsėdamasi, būdama su savo draugais ir mylimu žmogumi.
Yva Kristina- Kristina
Yva Kristina
Justina,
Knygas pas mus dievina Gintariukas, aš esu palyginti su Gintare megėja, bet skaitau.Paskutinė knyga kurią perskaičiau tai Paulo Cuelo "Vienuolika minučių".Siulau paskaityti, nes privers labai susimąstyti, o ypač skirta merginoms.
Knygas pas mus dievina Gintariukas, aš esu palyginti su Gintare megėja, bet skaitau.Paskutinė knyga kurią perskaičiau tai Paulo Cuelo "Vienuolika minučių".Siulau paskaityti, nes privers labai susimąstyti, o ypač skirta merginoms.
Yva Kristina- Kristina
Yva Kristina
Samanta,
Sveika, aš nemokinu vaikų, tai daro mūsų Gintariukas
Sveika, aš nemokinu vaikų, tai daro mūsų Gintariukas
Yva Kristina- Kristina
uuj Kristut, kaip miela, kad atsakei į klausimus visus
sakyk, o ar kai tarkim eini į parduotuvę, renkiesi laiką tarkim neiti šeštadienį dieną, nes bus daug žmonių, ar tenka parduotuvėse pozuoti su gerbėjais, ar dalinti parašus?
sakyk, o ar kai tarkim eini į parduotuvę, renkiesi laiką tarkim neiti šeštadienį dieną, nes bus daug žmonių, ar tenka parduotuvėse pozuoti su gerbėjais, ar dalinti parašus?
Sveika Kristute
Ačiū kad atsakiai i mano klausimą
Turiu dar kelis klausimėlius:
1. Ko niekada nepadarytum savo gyvenime?
2. Turi one.lt anketa? Koks e-mailas? Nekviesiu, nes mačiau vieną "fakę" . Tai tik pasitikrint noriu
3. Su kokiu žinomu LT žmogumi labiausiai nesutari?? Nu pwz (Goda Sabutytė, ar Nijolė Pareigytė) ?
Dėkutis tau už atsakymus
Su artėjančiais naujais metais tave
Ačiū kad atsakiai i mano klausimą
Turiu dar kelis klausimėlius:
1. Ko niekada nepadarytum savo gyvenime?
2. Turi one.lt anketa? Koks e-mailas? Nekviesiu, nes mačiau vieną "fakę" . Tai tik pasitikrint noriu
3. Su kokiu žinomu LT žmogumi labiausiai nesutari?? Nu pwz (Goda Sabutytė, ar Nijolė Pareigytė) ?
Dėkutis tau už atsakymus
Su artėjančiais naujais metais tave
Justina- Aktyvus Fanas
Ar dar studijuoji medicina,jai taip,tai kiek laiko dar liko mokytis?
morteyou- V.I.P Fanas
- Pranešimų skaičius : 291
Registration date : 2008-11-27
Mėgstamiausias gėrimas?
Ir kas labiausiai Tau patinka forume?
Ir kas labiausiai Tau patinka forume?
Viktorija*- Moderatorė
- Pranešimų skaičius : 352
Sveika Kristina, turiu tokį turbūt laaabai atsibodusy klausimuką.
Ką manai apie tuos žmogeliukus, kurie apsimetinėja Lietuvoj įžymiais žmonėmis? Ką apie juos manai?
Tokių laaabai daug yra, ir Yvos narėm apsimetinėja ir 69 danguj, ir t.t. Per one.lt mačiau tokia tipo Kristiną Ivanovą iš Yvos, jos loginas yra yvuliukas123one.lt ir visi jos forume gina ją, kad ji tikra tikra ir dar kartą tikra. Aš netikėjau ja. Ir per meet'ą paklausiau Kristinos ar ten jos anketa, ji atsakė kad ne. Tad ten yra apsimetėlė. Ir dar vieną loginą žinau KrisaYva@one.lt Blokuokit visi jų foto, nes apsimetėlių žiūriu vis daugėja ir daugėja... Nelaaabai gerai... ;DD
Na ir antrasis mano klausimukas tau skambėtų šitaip: --- Negalvoji palikti grupės "Yva" ? ---
Ačiū, už atsakymus... ;DD
Ką manai apie tuos žmogeliukus, kurie apsimetinėja Lietuvoj įžymiais žmonėmis? Ką apie juos manai?
Tokių laaabai daug yra, ir Yvos narėm apsimetinėja ir 69 danguj, ir t.t. Per one.lt mačiau tokia tipo Kristiną Ivanovą iš Yvos, jos loginas yra yvuliukas123one.lt ir visi jos forume gina ją, kad ji tikra tikra ir dar kartą tikra. Aš netikėjau ja. Ir per meet'ą paklausiau Kristinos ar ten jos anketa, ji atsakė kad ne. Tad ten yra apsimetėlė. Ir dar vieną loginą žinau KrisaYva@one.lt Blokuokit visi jų foto, nes apsimetėlių žiūriu vis daugėja ir daugėja... Nelaaabai gerai... ;DD
Na ir antrasis mano klausimukas tau skambėtų šitaip: --- Negalvoji palikti grupės "Yva" ? ---
Ačiū, už atsakymus... ;DD
Justina- Aktyvus Fanas
baisu kad ten daug apsimeteliu yra as irgi zinau ta antra logina . na dabar klausimas tau kristina kiek pastebejau biski pakeitei sukuosena na is lygiu plauku toke liko biski pagarbanoti >?
kristina7- Super Fanas
- Pranešimų skaičius : 123
Registration date : 2008-12-12
klausk Kristinos
Sveiki visi,
Labai smagu kad puslapiukas taip puikiai gyvuoja Jus esate tikri saunuoliai
Labai smagu kad puslapiukas taip puikiai gyvuoja Jus esate tikri saunuoliai
Yva Kristina- Kristina
labas kirtinute as tavo didele gerbeja as tavo bendravarde as tave kolekcinuoju tu man patikai kai tave pamaciau svencionyse butinai atrasyk lauksiu iki
makseckis- Naujokas
- Pranešimų skaičius : 4
Registration date : 2009-03-14
:: YVA :: Bendrauk Su YVA
Puslapis 1 iš 1