Erika*
+4
iewuxis
Justė*
morteyou
Erika*
8 posters
:: FANŲ KLUBAS :: Fanai
Puslapis 1 iš 1
Erika*
Tai va sugalvojau pagaliau ir save pristatyti ;DD : )
Tai va esu Erika,man 15 nesenai suėjo ;D Gyvenu Panevėžy. Einu i pačia nerealiausia mokyklaaa 8 ) Ten taaaip gera, ir ten taip kietai ;D kad net norisi kuo greičiau eiti pas savo draugus,klasiokus, tik nesimokyti;x šeip esu bicky tinginiukas (blush) bet dažniausiai susimu ir vėl viskas būna okiux ;D Lankau šokius,jau antrus metus : ) labai patinka,mesti tikrai nežadu dar ilgai ilgai ;p Lankiau krepšinį 2 metus. Esu didelė krepšinio megėja, bei pati didžiausia Žalgirio fanė (party) Dabar skaičiuoju dieneles iki sausio23-24 dienos kai su pussesere keliausia į LKF finalą, ir abi dienas bus Žalgiris : D žinau,gal atrodo kvaila,bet tada bus taaip nerealu,tiek įspūdžių : ) O nuotraukos dar ilgai primins šias rungtynes ;p
Tai va ką dar čia jum pasakyti (blush) esu miela,draugiška,linksma,pleputė ;D Laaabai patinka juokauti, kam iš tikruju nepatinka..? : D Laisvalaikį stengiuosi kuo mažiau praleisti prie kompiuteriu,geriau nulėkti kur nors i kiną,i miesta, ar šeip pas drauges : )
Nebesugalvoju, ką čia dar parašyt, todėl neberašysiu nieko
Laukiu klausimų, stengsiuos į visus juos atsakyti sąžiningai,
Su meile,
Erika
Tai va esu Erika,man 15 nesenai suėjo ;D Gyvenu Panevėžy. Einu i pačia nerealiausia mokyklaaa 8 ) Ten taaaip gera, ir ten taip kietai ;D kad net norisi kuo greičiau eiti pas savo draugus,klasiokus, tik nesimokyti;x šeip esu bicky tinginiukas (blush) bet dažniausiai susimu ir vėl viskas būna okiux ;D Lankau šokius,jau antrus metus : ) labai patinka,mesti tikrai nežadu dar ilgai ilgai ;p Lankiau krepšinį 2 metus. Esu didelė krepšinio megėja, bei pati didžiausia Žalgirio fanė (party) Dabar skaičiuoju dieneles iki sausio23-24 dienos kai su pussesere keliausia į LKF finalą, ir abi dienas bus Žalgiris : D žinau,gal atrodo kvaila,bet tada bus taaip nerealu,tiek įspūdžių : ) O nuotraukos dar ilgai primins šias rungtynes ;p
Tai va ką dar čia jum pasakyti (blush) esu miela,draugiška,linksma,pleputė ;D Laaabai patinka juokauti, kam iš tikruju nepatinka..? : D Laisvalaikį stengiuosi kuo mažiau praleisti prie kompiuteriu,geriau nulėkti kur nors i kiną,i miesta, ar šeip pas drauges : )
Nebesugalvoju, ką čia dar parašyt, todėl neberašysiu nieko
Laukiu klausimų, stengsiuos į visus juos atsakyti sąžiningai,
Su meile,
Erika
Re: Erika*
Kaip sove mintis irengti Yvos fanu kluba?
morteyou- V.I.P Fanas
- Pranešimų skaičius : 291
Registration date : 2008-11-27
Na seniau jis buvo,tik ten atsitiko problemų su puslapiu yva.lt tai gana ilgą laiką nebuvo nei forumo,nei tinklapio. Todėl mūsų su Lolita,ir YVA pastangomis vėl turime fanų klubą : )
Iš pat pradžių, galvojau apie Eriką kitaip, bet kaip teko pabendrauti daugiau, tu amn pasirodei tokia miela, šilta, ir be galo draugiška. Tikimės ir toliau iš tavęs tokių šaunių darbų kaip YvaFc.
Ir išlik tokia kokia esi, nes esi tikrai žiaurei nere[a]li
Justina. ;}}*
Ir išlik tokia kokia esi, nes esi tikrai žiaurei nere[a]li
Justina. ;}}*
Justina- Aktyvus Fanas
- Pranešimų skaičius : 97
Registration date : 2008-10-30
Awwwww, kaip miela : )* jei ne paslaptis tai ka seniau galvojai? ;D
ačiū už gerus žodžius, jie tikrai priverčia nusišypsoti :* to paties linkiu ir Tau : )*
ačiū už gerus žodžius, jie tikrai priverčia nusišypsoti :* to paties linkiu ir Tau : )*
Seniau ką galvojau tai jau p svarbiausia kad dabar, arba šiuo metu taip negalvoju. Na o jeigu lb idomu ką galvojau, tai nuomonė buvo visiškai kitokia kol nepradėjau su tavim bendauti... ;}}* Galvojau esi pasikėlus kad bendrauji su "yvom", juk ne kiekvieno žmogaus svajonė pabendrauti, arba pažinti Yvas, na ir be galo kitokių dalykų... Bet... Kaip su tawim pabendravau, na ne tiek jau ir daug, bet mano nuomonę pakeitiai žiaurei stipriai... ;}}* Tai vat...
Justina- Aktyvus Fanas
- Pranešimų skaičius : 97
Registration date : 2008-10-30
nu geras ;D*
kaip faina kai tiek daug prirašot, ir yra ka paskaityt (party)*
svarbu dabar yra kitaip
Tai dar daugiau pabendrausime : )
kaip faina kai tiek daug prirašot, ir yra ka paskaityt (party)*
svarbu dabar yra kitaip
Tai dar daugiau pabendrausime : )