Justina ;PpP**
+7
Gabija
katinelis775
Justė*
KoolKat
Viktorija*
Lolita*
Justina
11 posters
:: FANŲ KLUBAS :: Fanai
Puslapis 1 iš 2
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Re: Justina ;PpP**
Esu Justina is Kauno Na ne visai is pacio Kauno, o is Kauno rajono.Visai gyvenu netoli Kauno.Turiu broli Dominyka jam taippat kaip ir man patinka grupe "Yva" Man 13 metu.Mano gimimo diena yra pavasari geguzes 08 d. Yva grupe- manau jos yra tikrai grazios, fainos mergytes
na tai ka dar cia papasakojus apie save? Na megstu buti prie kompiuterio, buti su draugais, na ir seip kresti visokias isdaigas as esu 7-oje klaseja
Pati kuriu "OlialiaPupyciu" oficialu tinklalapi. Yva man labai labai patinka, turiu pilna Yvos foto kompiuteryje...
na esu draugiska, niekada nepalieku draugo/es bedoje, butinai kiek galiu padedu.
Tai tiek butu apie mane.
Visom grupes "Yva" fanem linkejimai nuo manes...
na tai ka dar cia papasakojus apie save? Na megstu buti prie kompiuterio, buti su draugais, na ir seip kresti visokias isdaigas as esu 7-oje klaseja
Pati kuriu "OlialiaPupyciu" oficialu tinklalapi. Yva man labai labai patinka, turiu pilna Yvos foto kompiuteryje...
na esu draugiska, niekada nepalieku draugo/es bedoje, butinai kiek galiu padedu.
Tai tiek butu apie mane.
Visom grupes "Yva" fanem linkejimai nuo manes...
Justina- Aktyvus Fanas
- Pranešimų skaičius : 97
Registration date : 2008-10-30
Justina- Aktyvus Fanas
Miela atrodai,
Klausimas: Koks mėgstamiausias valgis, į kokią mokyklą eini?
Klausimas: Koks mėgstamiausias valgis, į kokią mokyklą eini?
Viktorija*- Moderatorė
- Pranešimų skaičius : 352
Registration date : 2008-09-25
KoolKat- YVA Fanas
- Pranešimų skaičius : 32
Registration date : 2008-12-18
Dėkui Viktorija, tu irgi atrodai miela Mėgstamiausias valgis, kad ir kaip bebūtų keista mėgstu karštus sumuštiniu aš juos tiesiog diewinu
KoolKat -----> Nu hey hey
KoolKat -----> Nu hey hey
Justina- Aktyvus Fanas
čia gi Justė :D
sakau kur tu man toookia matyta. ;DDDD
sakau kur tu man toookia matyta. ;DDDD
Justė*- YVA Fanas
- Pranešimų skaičius : 18
Aha, nu ta pati Justė
Kur aš tau matyta? ;]]]]*
Kur aš tau matyta? ;]]]]*
Justina- Aktyvus Fanas
Aciu, tu irgi manau... ;DD
Justina- Aktyvus Fanas
manęs jau tikriausiai nebeprisiminsi,bet as Gretos iš Vandžiogalos draugė,buvom kartu Simonos meete kažkada ;D
Justė*- YVA Fanas
- Pranešimų skaičius : 18
Prisimenu tave Taip, Simos meet'e buwom
Justina- Aktyvus Fanas
Į privačias sms, gavau tokia žinutę, iš vieno Yvos Fc narės, kad mažai apie save papasakojau.
Nu tai reikia kažką dar pridėti, ko dar nepasakiau.
Tai tada reikia kažką pasakyt, bet net nžn ką Nu mėgstu keliauti laaabai, šią vasarą buvau Lenkijoj, Čekijoj, Austrijoj, bei Italijoj Dauug šią vasarą kur keliavau... ;PpP* Kitą vasarą irgi žadu kažkur pakeliauti
Esu toks žmogutis, kuris turi keliatą lbj lbj keistokų įpročių. 1. Tai nebuwo nei karto, kad kokį nors patiekalą suvalgyčiau visą. Visada nors ir mažą gabaliuką, bet būtinai palieku, neišeina man niekaip jo įgrūsti į būrną Jau nuo mažens mano toks įprotis. Tiesa gi, buvo vienas kartas kaip suvalgiau mamos darytą lbj skanų karbonadą, stebuklas turbūt atsitiko kad visą suvalgiau O šeip tai nelabai aš viską suvalagu, visada mažiukas gabaliukas lieka. ;DD* Tai va... ;]]*
Na tai laukiu klausimų, atsakysiu būūūtinai... ;PpP*
Pagarbiai- Justina.
Nu tai reikia kažką dar pridėti, ko dar nepasakiau.
Tai tada reikia kažką pasakyt, bet net nžn ką Nu mėgstu keliauti laaabai, šią vasarą buvau Lenkijoj, Čekijoj, Austrijoj, bei Italijoj Dauug šią vasarą kur keliavau... ;PpP* Kitą vasarą irgi žadu kažkur pakeliauti
Esu toks žmogutis, kuris turi keliatą lbj lbj keistokų įpročių. 1. Tai nebuwo nei karto, kad kokį nors patiekalą suvalgyčiau visą. Visada nors ir mažą gabaliuką, bet būtinai palieku, neišeina man niekaip jo įgrūsti į būrną Jau nuo mažens mano toks įprotis. Tiesa gi, buvo vienas kartas kaip suvalgiau mamos darytą lbj skanų karbonadą, stebuklas turbūt atsitiko kad visą suvalgiau O šeip tai nelabai aš viską suvalagu, visada mažiukas gabaliukas lieka. ;DD* Tai va... ;]]*
Na tai laukiu klausimų, atsakysiu būūūtinai... ;PpP*
Pagarbiai- Justina.
Justina- Aktyvus Fanas
Labai miela ir draudiska
Gabija- Super Fanas
- Pranešimų skaičius : 134
Registration date : 2008-12-28
Nesu iš tų kurios lenda į *ikną. Kaip dauguma šiame forume tai daro.
Tad gal atrodau pikta šiek tiek. bet šiaip draugiška aš
Tik va nuotaika kai nekokia būna tai manęs tada geriau nejudint
Šiaip labai miela pasirodei ir atvira. Šiaip kartais atvirumas nelabai gerai bet...
Geriau į akis negu už akių
Tad gal atrodau pikta šiek tiek. bet šiaip draugiška aš
Tik va nuotaika kai nekokia būna tai manęs tada geriau nejudint
Šiaip labai miela pasirodei ir atvira. Šiaip kartais atvirumas nelabai gerai bet...
Geriau į akis negu už akių
Ačiū Lolita, na taip atau apie ką tu čia. Gal ne visi supras apie ką mes čia kalbam, reikia tik sekt mano ir Lolitos sms'us, tada ir kiti suprastų. Na dėkui Lolita, tu man irgi miela pasirodei. Na juk suprask, čia buvo mano nomonė ir ne mano vienos, nes po meet'o šeip pasiklausiau kitų narių kurios buvo, ir jų nuomonės buvo tokios kaip ir mnao. Bet juk tai pirmas meet'as viskas bus gerai. Na o žinau tas atvirumas nelabai gerai, bet forumas tam ir skirtas išreikšti manau nuomones. *** Na o dėl to "lindimo į šikną" puikei suprantu, nes ir aš atradau keletą merginų kurios taip daro, tad mano nuomonė tokia kaip ir tavo, kelios merginos "lenda į šikna", gal susipras. ;DD Nieko tokio, reikia ir tokių žmonių. O šeip Lolita tai nesiparink, juk viskas Ok.
Ir ačių už tą "pasirodei miela, ir atvira". Tu irgi tokia. ;}}* Ir nesipykim Lolita, nes nėra reikalo dėl ko taip daryt... ;}}*
Myliuka.
Ir ačių už tą "pasirodei miela, ir atvira". Tu irgi tokia. ;}}* Ir nesipykim Lolita, nes nėra reikalo dėl ko taip daryt... ;}}*
Myliuka.
Justina- Aktyvus Fanas
Panos!? kokie čia pokalbiai apie pykčius ;O*
nė kalbų apie jokius pykčius negali būt ;p
O šeip Justina pasirodei gan aktyvi ir pilna įdėjų
nė kalbų apie jokius pykčius negali būt ;p
O šeip Justina pasirodei gan aktyvi ir pilna įdėjų
Erika*, nae pykčius nenoriu ir aš kalbėti, bet tik pasakiau kad nenoriu jokių pykščių nei su viena iš YvaFc, o labiausiai su Lolita, ar Erika. Na dėkui už komplimentą, stengiuosi būti aktyvi, tik ne visada man tai išeina padaryt. ;}}* Na o dėl "visada pilna idėjų", tai ne man jau čia spręst... ;DD Ačiū Erika* už nuomonę. ;PppP*
Laukiu ir kitų narių klausimų, komentarų apie amne. ;}* Ačiū, kad reiškiate nuomones. )
Justina...
Laukiu ir kitų narių klausimų, komentarų apie amne. ;}* Ačiū, kad reiškiate nuomones. )
Justina...
Justina- Aktyvus Fanas
Ačiukas.
Nu dėkui, tau irgi sėkmės. :]
Nu dėkui, tau irgi sėkmės. :]
Justina- Aktyvus Fanas
Dar nebendravau :p bet atrodai miela ir draugiška, linksma
Gerda- V.I.P Fanas
- Pranešimų skaičius : 262
Registration date : 2008-12-30
Nu tai reikia tada pabendraut Gerda. ;DD Tada turėgal daugiau komentarų apie mane.
Ačiū, tu irgi man miela pasirodei. ;}}*
Ačiū, tu irgi man miela pasirodei. ;}}*
Justina- Aktyvus Fanas
Man Tu pasirodei tookia miela, draugiška ir nuoširdi
Nedaug kalbėjom, bet susipažint tikrai buvo smagu
Nedaug kalbėjom, bet susipažint tikrai buvo smagu
Gabija- Super Fanas
- Pranešimų skaičius : 134
Registration date : 2008-12-28
Uj... Dėkui Gabija...
Ačiū už visus fainus komentarus. :] Laaaaaabai dėkui, tu man igi tokia pasirodei... :]]*
Myliuaskas, ir labai ačiū kad čia apsilankei ir pareiškiai nuomonę apie mane. :]]
Ačiū beje visiems kas čia rašot (apie mane), klauskit apie mane jeigu sudominau kažkuo. Gal klausimų turit man? Klauskit, būtinai atsakysiu... ;Ppp/ ***
Pagarbiai YvaFc merginoms- Justina. ;}}*
Ačiū už visus fainus komentarus. :] Laaaaaabai dėkui, tu man igi tokia pasirodei... :]]*
Myliuaskas, ir labai ačiū kad čia apsilankei ir pareiškiai nuomonę apie mane. :]]
Ačiū beje visiems kas čia rašot (apie mane), klauskit apie mane jeigu sudominau kažkuo. Gal klausimų turit man? Klauskit, būtinai atsakysiu... ;Ppp/ ***
Pagarbiai YvaFc merginoms- Justina. ;}}*
Justina- Aktyvus Fanas
Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
:: FANŲ KLUBAS :: Fanai
Puslapis 1 iš 2