Kur mėgstate ilsėtis, atostogauti?
+2
Erika*
Gabija
6 posters
:: LAISVALAIKIS :: Pokalbiai
Puslapis 1 iš 1
Kur mėgstate ilsėtis, atostogauti?
Kur labiausiai ar dažniausiai mėgstate praleisti atostogas, atsipalaiduoti? Užsienyje, kaime pas močiutę, o gal tiesiog namie?
Pasidalinkite savo atsipalaidavimo būdais
Pasidalinkite savo atsipalaidavimo būdais
Gabija- Super Fanas
- Pranešimų skaičius : 134
Registration date : 2008-12-28
Re: Kur mėgstate ilsėtis, atostogauti?
Vasara tai gamtoje,pats nerealiausias būdas laiką leist gamtoj ;ppp
Laiko turi į valias, kiek nori gali maudytis,plepėt,degintis, žaist įvairius žaidimus... mmmmm.. kaip laukiu v a s a r o s !!!
Laiko turi į valias, kiek nori gali maudytis,plepėt,degintis, žaist įvairius žaidimus... mmmmm.. kaip laukiu v a s a r o s !!!
As praleidziu kaime ar namie su draugais,tai pat lauke
Vasara cool!
Vasara cool!
Aš mėgstu vasarą važiuot į stovyklą su skautais (aš pati skautė ) šeip tai pas močiutę sode būna labai faina
Gerda- V.I.P Fanas
- Pranešimų skaičius : 262
Registration date : 2008-12-30
Mmmm, įdomi tema. Oho, kiek daug perskaičiau atsipalaidavomo, ilsėjimosi būdų, ir vietų. Jeigu rimtai, tai pritariu Erikai, nes mano nuomonė beveik tokia pati kaip ir jos. Na tai vat gamtoj mėgstu, su draugais belekur, pas močiutę, na ir jau aišku kad laabiausiai yra ir fainiausia tai užsienyje. Šią vasarą buvau Italijoj, nere[a]liai patiko. Na, o šeip tai vasarą dažniausiai leidžiu su draugais lauke, vat yra kur "zbitkų" prikrėst, o vasarą tik taip ir darau... ;DDD Jau tokių nesąmonių buvau šią vasarą prikrėtus, kad ilgai kentėjau nuo kaimynės... ;DDDDDDDDD Nu ir t.t.
Justina- Aktyvus Fanas
- Pranešimų skaičius : 97
Registration date : 2008-10-30
:: LAISVALAIKIS :: Pokalbiai
Puslapis 1 iš 1